aku.kami.semua;-)

we share coz we care.....

Pages

 Assalamualikum,

      Hari nie tibe2 rase macam nk bkak citer pasal Lab Bio skolah kiter,,,,(dpt idea mase tgh edit gamba).
Hurm,, secare jujurnyer,,,slame nih slalu lah jugak ushar lab bio tue,, tapi takderlah enjoy sangat sebab banyak sangat barang lama....bak kate cikgu kite yang tak perlu disebutkan nama,,"the item maa,, ade before u all lahir ..." mcm tu lah kowt( sbb x ingt sgt ape dier ckp tapi maksudnyer begini...)...
     Selaku ahli kelas 4 F,, yang telah ditempatkan untuk berhibernasi di situ,,selalunyer tabiat kiteorng ialah berusaha sedaya upaya untuk menahan bosan dan mengantuk....bukan x beri tumpuan waktu cikgu ajar,,,but bosan....antare cari untuk menghilangkan bosan ialah dengan care menyeludup segale keperluan hidup untuk trus kekal segar dari mule kelas hinggalah tamat....Tu belum lagi campur dengan kelas2 lain....Fuhh lagi hebat perjuangan kitorng ditambah lagi dengan suhu yang meningkat di dalam sebuah lab bio tersebut akibat populasi pelajar yang bertambah......
      Nak dijadikan citer, before the end of school, teacher ader suruh we all "operate the toad".Malam before the big day, my group pegi lah tangkap the katak...haha...lawak sungguh bagi orang yang x terror sangat ngan binatang nih sebab fobia terlampau...sob2...berbekalkan moto hidup group (Syera yg bwat) alang2 menceluk pekasam biar busuk trus satu badan....redah je lah....biarlah sport sandel yang aku cilok entah saper punyer putus...asalkan group kitoreng dapat lah jugak katak nk di operate....
     Esoknyer, setelah puas berposing ngan Mr. Katak, kami diminte menghantar beliau ke Lab bio untuk disimpan di sana....buat pertama kalinya...kelas kitorang excited nk pegi lab bio akibat penangan experiment ni....seperti yang telah dijangkakan.... after recess memang kelas dah kosong sebab semua dah pecut pegi lab bio (lagi satu alsan ialah kerana kelas akan berkongsi dengan budak kelas S)
Experiment ni memang best,, the best daripada semuer experiment yang we all penah bwat kowt....but then, after a while, baru diri ini perasan yang sebuah friendship bond telah menjadi lebih erat di dalam lab bio ni....sebab nyer, semua orang happy (for sure) and sedia berkongsi ilmu and pengalaman bersame....kesimpulannyer, lab bio ni takderlah teruk sangat pown, but if we have the will, there will be a way...tu lah kenangan yang paling manis kat lab bio for the year 2010, next year entah2 kene menetap kat situ terus lah kowt...

The Mad Lab Crew!!!!




By: Izyan....GB 



Reactions: 

0 Responses so far.

Post a Comment

    About Me

    My Photo
    IzmanaGB
    kick off your shoes and lepak wif us...the bloggers are Mai (Hikari Naito), Aina and Izyan...three person many stories one world....haha...camner??
    View my complete profile

    Followers