aku.kami.semua;-)

we share coz we care.....

Pages

First trial dah habis.Maknanya turn cikgu-cikgu pulak untuk tanda kertas..maknanya jugak yang result dah start keluar.Hmm..this trial langsung tak all out.Baik dari segi result and effort sendiri..sama je,Entahla kenapa..


Minggu lepas,dapat paper mod math.Resultnya..aku just dapat A.Maksud di sebalik "just" tu adalah sebab target yang sebenar aku patut capai adalah A+.Even dapat A pun,paper mod aku tak terkecuali untuk terbang melayang ke luar kelas.Masa tu,tak taula nak respons apa.Habis je kelas,entah kenapa laju air mata ni keluar.Sendiri sedar tak capai target yang dah ditetapkan oleh cikgu.Tapi entah kenapa boleh ter'burst into tears' pulak hari tu.


Result subjek-subjek lain pulak..lagila.Wallahualam..dengan chances untuk dapat scholarship yang bergantung pada trialnya lagi..


huu...

Reactions: 

0 Responses so far.

Post a Comment

    About Me

    My Photo
    IzmanaGB
    kick off your shoes and lepak wif us...the bloggers are Mai (Hikari Naito), Aina and Izyan...three person many stories one world....haha...camner??
    View my complete profile

    Followers