aku.kami.semua;-)

we share coz we care.....

Pages

Erm, da masok bln June....berdebar giler rase....Everyday, rase makin tertekan sbb the big exam dah nk dekat....Yg seram, sbb byk lagi bende yg nk di catch up and nk blajar bende yg x abes blajar....
Azam nk work harder dah lame tertanam kt dalam hati, tapi.....kenapelah perasaan MALAS yang menebal ni asyik kacau jer....haish,,,,tension douh!!!!!!!!
Dah lah exam ni effect future.....hope can do well...Go 0711!!!!
For me, it is the end of any entertainment...no more FB, Skype, erh, anything yang menghiburkan sgt lah...(terlalu banyak sampai speechless) hurm, the reallity?? Books, study, homework and excersises....yeah....ni lah reality for every fivers i think....haha....its okay guys....berkorban for now....nnt x menyesal....so, have a very enjoy study! sape yg tgah holiday, enjoy ur trip...till we meet again!!

Reactions: 

0 Responses so far.

Post a Comment

    About Me

    My Photo
    IzmanaGB
    kick off your shoes and lepak wif us...the bloggers are Mai (Hikari Naito), Aina and Izyan...three person many stories one world....haha...camner??
    View my complete profile

    Followers