aku.kami.semua;-)

we share coz we care.....

Pages

Baru smalam aku sedar yang selama ni....
Kalau nak buat seseorang yang kita sayang dan care.....
Sometimes kita perlu korbankan benda yang boleh buat kita happy sangat....
Kejadian ni dah banyak kali terjadi kat diri aku.....
Tapi last2, aku tak kesah pun korbankan benda yang paling aku sayang asalkan dapat tengok orang yang aku sayang happy.....
Biarlah hati aku hancur berkecai macam kaca yang jatuh kat atas batu yang tajam....
Asalkan aku dapat tengok orang tu senyum....cukuplah
kita kadang2 tak oleh tamak.....so, just take one jelah...
Insyaallah akan ada ganti yang lain....
it actually started when i loose my bestfriend ever....
she was...dulu suppost care and understand me more than anyone at the skola....
then she left me to be with other....so i let her go as i do have other responsibilities....my beloved BAND!!! They are my life after all...no doubt!!! So, they are still now my happiness and cure after my bestfriend left me....
later on, Allah kurniakan seorang hambaNya yang berjaye mengubat hati aku......so, we become closer from day to day.....dengan status....."kakak and adik angkat"
He was fun and cute...really cure my broken heart.....
tilll,, once again i need to sacrifice my new develope happy feeling to someone yang i'm really care....
So, from what the thing yang da happen,, i now know yang kita memang x bole nk tamak bab2 diri sendiri punye happy.....get it??
Bagi yang x faham ape yang pengarang ni merepek x ape.....coz my mind is also in a BIG MESS!!! thx Lisa, kasi idea.....
So, what to do now?? Go wif the flow~


by
SI BENGONG IZYAN

Reactions: 

0 Responses so far.

Post a Comment

    About Me

    My Photo
    IzmanaGB
    kick off your shoes and lepak wif us...the bloggers are Mai (Hikari Naito), Aina and Izyan...three person many stories one world....haha...camner??
    View my complete profile

    Followers